fbpx

paintball-2
paintball-1

CENTRUL SPORTIV DE PAINTBALL

PENTRU COPII, ADOLESCENȚI ȘI ADULȚI

CENTRUL SPORTIV DE PAINTBALL SECTOR.MD și-a deschis porțile tuturor în septembrie 2019.

În martie 2020, s-a mutat într-o clădire, în incinta căreia există condiții mai bune pentru procesul de antrenament al sportivilor noștri și se folosește o nouă bază materială.

Din 2010 până în 2020, am organizat și desfășurat evenimente sportive și de agrement în cadrul clubului TACTICS , pentru întreaga perioadă de funcționare, din care peste 36,5 mii de persoane au încercat pentru prima dată cu noi paintball și laser tag. Dacă nu căutați sportul, ci paintball și laser de agrement - vizitați pagina CLUBULUI DE AGREMENT.


MISIUNE: PAINTBALL-UL ESTE UN SPORT PENTRU TOȚI

Scopul nostru este de a face paintballul popular în Moldova, demonstrând că nu este doar un mod activ de agrement, ci și un sport cu drepturi depline! Și sarcina principală: să te ajut să faci primul pas, să-ți reaprimi pasiunea pentru jocul nostru, făcând din paintball o parte a vieții tale, oferind plăcere și aducând fericire.

Puteți veni la noi în orice moment convenabil pentru Dvs., la cerere prealabilă cu vizită în ospeție și simțiți atmosfera sportului nostru.

Suntem o comunitate de oameni de diferite vârste și stări sociale, uniți de o pasiune comună pentru paintball și un stil de viață activ. Ne vom bucura dacă deveniți membru cu drepturi depline al acestei comunități! Suntem siguri că odată ce ați încercat paintball-ul, vă veți îndrăgosti mult de el)

Principalele activități ale Centrului nostru sunt:
atragerea unui număr cât mai mare de copii, adolescenți și adulți la sport în general și paintball în special;
dezvoltarea complexă a abilităților fizice ale sportivilor săi și a pregatirei sportive generală;
selecția sportivilor pentru echipele naționale de paintball din Republica Moldova;
realizări la nivel național și internațional.

SECTOR.MD este singurul centru sportiv din Moldova pentru pregătirea sportivilor de paintball

În unele cluburi de paintball, pot fi văzuți jucătorii care practicâ acest sport. Dar instruirea de calitate este posibilă numai cu formatori profesioniști. În centrul nostru veți găsi un antrenor care a primit pregătire specializată în paintball sportiv. Antrenorul nostru a primit o diplomă de învățământ superior la Centrul științific federal pentru cultură fizică și sport la Moscova, Rusia, ca parte a programului Antrenorul de paintball.

Pentru a îmbunătăți nivelul sportivilor, folosim experiența de antrenor a celor mai bune echipe de paintball din Ucraina, Rusia, SUA și Europa, invitând antrenori străini, campioni în vigoare și jucători profesioniști de paintball să desfășoare cursuri de calificare și cursuri de masterat.


AVEM CU CE SĂ NE MÂNDRIM!

Paintballul este un sport relativ tânăr, dar care se dezvoltă rapid în întreaga lume, în care se organizează turnee internaționale precum Campionatele / Cupele europene și mondiale.

n toamna anului 2018, ne-am propus un obiectiv ambițios - la invitația Federației Europene de Paintball pentru prima dată să ne reprezentăm țara - Republica Moldova la Campionatul Mondial de Paintball 2019. Cu sprijinul Asociației Paintball ACP MOLDOVA , am organizat procesul de pregătire în cel mai scurt timp posibil timp de 10 luni am pregătit de la zero sportivii care au completat prima componență a echipei de tineret U19. Republica Moldova a fost reprezentată pentru prima dată la Campionatul Mondial de Paintball de la Amsterdam de către sportivii noștri.

După ce a câștigat o vastă experiență, la întoarcerea de la Cupa Mondială, s-a decis crearea și implementarea unui program de pregătire pe termen lung a sportivilor de paintball pentru participarea lor cu succes în arena internațională în componență echipelor naționale ale Republicii Moldova.

AM ORGANIZAT

gun-2
325

DE ANTRENAMENTE

de pregătire fizică generală și specială, tehnica și tactica jocului
pentru fiecare grup de instruire

ANTRENĂM

group (1)
15

SPORTIVI

dintre care 9 vor forma componențe principale ale echipelor naționale de tineret U16/19 RM în 2021

AM PARTICIPAT LA

cup-1
8

TURNEE

inclusiv, Open Cup din Ucraina, CPS Europe și Campionatul Mondial 2019

SUNTEM PE

browser (1)
#13

LOCUL

în Clasamentul mondial al echipelor naționale de tineret în conformitate cu rezultatele Cupei Mondiale din 2019


PERSONAL DE ANTRENOR

Educația pentru copii și adulți este realizată de profesioniști dedicați

Acordăm o atenție deosebită selecției antrenorilor și ne străduim să le îmbunătățim în mod constant abilitățile, astfel încât să nu vedeți oameni aleatorii în personalul nostru de antrenori. Formatorii noștri continuă să învețe cele mai bune practici ale profesioniștilor în educație fizică și sport din toată lumea.

Părinții au posibilitatea de a comunica direct cu antrenorii, de a pune întrebări despre îngrijorarea lor și de a primi recomandări de instruire pentru a îmbunătăți pregătirea copiilor lor.

Serghei Mîcalo

Administrator al Centrului Sportiv Paintball. Antrenor certificat de paintball

+37368888847


S-a născut în 1981 la Chișinău, Republica Moldova. Educă 2 copii.

El a devenit interesat de paintball în 2010, după ce a deschis clubul de agrement TACTICS. În 2011, a fondat Asociația de Paintball „ACP MOLDOVA”, fiind președintele acesteia până acum.

A început sportul îndeaproape în 2014, după ce l-a întâlnit pe primul său antrenor Serghei Dmitruk.

În perioada 22 noiembrie 2018 - 30 septembrie 2019 a fost antrenorul principal al echipei de tineret U19 RM în perioadă de pregătire către Campionatului Mondial 2019.

În 2019 a primit o diplomă de la Centrul științific federal pentru cultură fizică și sport (Moscova) al Ministerului Sporturilor din Federația Rusă pe baza rezultatelor programului de recalificare profesională „Teoria și metodele culturii fizice și sportului, antrenor-profesor de paintball”. În acest moment, este singurul antrenor certificat de paintball din Republica Moldova.

În septembrie 2019, a deschis Centrul Sportiv SECTOR Paintball, pe care îl conduce până în prezent.


Serghei Dmitruk

Antrenor special invitat. Maestru de sport al clasei internaționale de paintball.


S-a născut în 1978 la Kiev, Ucraina. Este căsătorit și are 2 copii.

În paintballul sportiv din 2007. În 2010 a primit titlul de Maestru al sportului din Ucraina în paintball.

Actualul campion mondial ca parte a echipei naționale a veteranilor din Ucraina 2019, precum și actualul campion al Ucrainei ca parte a KievXpress (multiplii campioni ai Ucrainei și câștigători ai turneelor ​​europene), al cărui căpitan și antrenor a fost în ultimii 8 ani.

n 2016, a fost ales în funcția de vicepreședinte al Federației Paintball din Ucraina, unde se află în prezent.

Fiind un specialist cu experiență, a fost invitat de Serghei Mîcalo în noiembrie 2018 pentru a juca rolul celui de-al doilea antrenor al echipei naționale de tineret din Republica Moldova în pregătirea Campionatului Mondial 2019.

Din septembrie 2019, el controlează activitățile competitive ale echipelor Centrului Sportiv SECTOR și organizează cursuri de masterat.
AVANTAJELE CENTRULUI NOSTRU

copyright (1)

Centru Sportiv Unic

Singurul centru sportiv de paintball din Moldova pentru copii, adolescenți și adulți, ce utilizează o metodă specială de autor de a preda paintball, ținând cont de diferențele de vârstă.

superman (1)

Profesioniști în domeniul lor

Personalul este adevărați profesioniști în domeniul lor. Toate sesiunile de antrenament sunt însoțite de un antrenor sportiv de paintball pentru obținerea cea mai rapidă a rezultatelor maxime. În procesul de pregătire, personalul de coaching folosește metode moderne și urmărește ultimele tendințe din lumea paintball-ului.

gun-2

Echipament modern de paintball

Echipamente noi de paintball și moderne: markere de paintball, măști de protecție și reball-uri - bile de antrenament, precum și echipament de laser tag

muscle (1)

Dezvoltare fizică cuprinzătoare

În plus față de specializarea principală în paintball, programul unic de antrenament este conceput pentru a vă face sănătos, dezvoltând toate calitățile fizice de bază, precum și pentru a crește nivelul de disciplină și a vă tempera caracterul. Programul include, de asemenea, activități de reabilitare și wellness precum saună și masaj.


#SECTORmd

paintball-5
lasertag-1
paintball-U19
paintball-U16
paintball-14-17
paintball-10-13
lasertag-6-9

RECENZII PĂRINȚILOR CU PRIVIRE LA EXPERIENȚELE COPIILOR LOR

Alăturați-vă familiei noastre de paintball - vă va plăcea!

EXCURSIE PENTRU ȘCOLI

paintball-history (1)

Centrul Sportiv de Paintball SECTOR oferă o oportunitate de a afla mai multe despre paintball, istoria dezvoltării, sportivi, echipamente utilizate. Și cel mai interesant lucru este că excursia este un program interactiv sportiv și educativ de o oră și jumătate pentru copii și adolescenți, în timpul căruia vor putea dobândi abilități de bază în timp ce joacă paintball sau laser tag.

lasertag-6-9
lasertag-3  Подписка на новостиГостевой визитПробная тренировкаЭкскурсия для школы

  *Ваша информация не будет передана третьим лицам!

  Excursie de până la 12 pers.

  1,5 ч durată;

  joc cu laser tag cu echipament de club pentru vârstă 6-13 ani;

  exersează pe reball-uri cu echipament de club pentru vârstă 14-18 ani;

  12 participanți.

  1 350 MDL /grup

  ПОЗВОНИТЬ