fbpx

RECENZII DESPRE CENTRUL

Feedback de la părinții sportivilor noștri despre experiențele copiilor lor

Alăturăţi-vă familiei noastre de paintball! O să vă placă ;)


 • Aș dori să vă mulțumesc pentru organizarea unei secțiuni de sport de paintball la Chișinău. Paintball-ul sportiv este un sport foarte dezvoltat și interesant pentru copii. Excelent antrenament sportiv și psihologic. Fiul așteaptă cu nerăbdare să-și poată continua studiile întrerupte de carantina generală.

  Ina Vieru
  Mama lui Arthur, 11 ani
 • Fiul nostru participă la sesiuni de instruire din septembrie 2019 și o face cu mare plăcere. Antrenamentele sunt complexe și diversifică copilul. Vă dorim succes și dezvoltare continuă!

  Olga A.
  Mama lui Egor, 11 ani
 • Svetlana Nemțan

  Fiul meu, Alexander, joacă paintball din 2018. El însuși a ales în mod deliberat acest sport. Un sistem cuprinzător de antrenament, inclusiv antrenament fizic în combinație cu practici psihologice, precum și odihnă activă cu echipa, și-a dat rezultatele.

  În primul rând, vreau să observ ce s-a schimbat la fiul meu de la antrenamentul său. Conform rezultatelor examenului medical trecut, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit în mod obiectiv, indicatorii săi de capacitate fizică au crescut semnificativ, în plus, sunt încântat să observ că Sașa a devenit mai organizat și responsabil. Și cel mai important, el avea obiective.

  Fiind selectat pentru echipa de tineret, fiul a participat la mai multe turnee internaționale și la Campionatul Mondial de Tineret 2019, care l-au motivat și l-au făcut mai puternic atât fizic, cât și mental.

  Aș dori să-mi exprim recunoștința față de antrenorul Serghei Mîcalo pentru munca depusă și abordarea profesională, capacitatea de a captiva copii și de a inspira noi realizări. Vom continua participarea noastră la proiectul dvs. ...

  Svetlana Nemțan
  Mama sportivului Alexandru Nemțan

Feedback-ul sportivilor noștri despre pregătirea și experiența lor competitivă


 • Am aflat despre paintball în 2015, după ce am văzut videoclipuri despre paintball-ul sportiv și am visat la o secțiune din țara noastră unde sportivii să fie instruiți în acest sport.

  De îndată ce s-a aflat despre recrutarea echipei de tineret, fără ezitare, am mers la o întâlnire cu un reprezentant al clubului, care ne-a povestit despre mișcarea de paintball sportiv și ne-a invitat la un antrenament de probă. Primul antrenament a fost greu pentru mine, dar nu m-a speriat. De fiecare dată când mi-am dat tot 100% în sală, mi-am dat seama că tot ceea ce am fost învățat va fi necesar pe terenul de joc și, dacă aș putea face acest lucru la antrenament, atunci nu ar fi o problemă la turneu.

  Încă de la începutul jocurilor cu tragerea, mi-am dat seama că paintball-ul este exact sportul pe care vreau să îl fac. Și când merg la joc cu rivalii, experimentez sentimente incredibile de impuls, care sunt greu de transmis în cuvinte. Aceste sentimente, precum și obiectivul stabilit pentru echipa noastră, mă motivează să merg mai departe!

  În procesul de antrenament, corpul meu a devenit mai puternic, dar paintball-ul sportiv dezvoltă nu numai calități fizice. După o serie de antrenamente cu diferite probleme introductive, am observat că am început să procesez și să răspund la informațiile primite mult mai repede. Paintball-ul sportiv este un joc foarte dinamic, cu un ritm intermitent și un mediu tactic în continuă schimbare pe teren.

  Mi-ar plăcea să văd mai mulți oameni care se alătură familiei noastre de paintball. Cred că mulți dintre cei care caută un adevărat joc de echipă pe teren și o atmosferă prietenoasă în afara acestuia ar trebui să încerce mâna la paintball sportiv. Dacă sunteți odată prins de un paintball sportiv, nu veți da drumul ;)

  Alexandru Nemțan
  Căpitanul Selecționatei U19 RM 2019
ПОЗВОНИТЬ